Rick Brandsteder stopt met televisie

donderdag 22 februari 2024
Foto: RTL 4 - © Jasper Suyk 2022

Rick Brandsteder gaat geen televisie meer maken. Dat heeft hij gezegd tegen 'Shownieuws'. De oud host van onder meer 'Temptation Island' laat de televisiewereld achter zich.

'Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten', zo zegt hij aan het SBS-programma. Brandsteder zat een tijdje in een afkickkliniek in Zuid-Afrika waar hij werkte aan een alcoholverslaving. En daar zijn zijn ogen open gegaan.


'Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg', zo vertelt de oudste zoon van tv-icoon Ron Brandsteder.

Rick Brandsteder was niet alleen presentator van 'Temptation Island', maar hij deed onder meer ook 'Expeditie Robinson', 'Five Days Inside' en 'De Bachelor'.

Bron: Shownieuws

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers