'Rico To The Rescue' op HGTV

vrijdag 1 maart 2024
Foto: © HGTV 2024

Aannemers die er een potje van maken en plots met de noorderzon vertrekken – terwijl jij achterblijft met een bouwval en een gapende begroting. Het kan helaas iedere huiseigenaar overkomen.

Dan is het tijd om de hulp in te roepen van Rico Leon. In de nieuwe serie 'Rico To The Rescue' helpt hij hopeloze huiseigenaren om van hun nachtmerrie toch nog een droomhuis te maken. Hij neemt daarvoor eerst contact op met de beunhaas die er vandoor is gegaan om toch nog wat geld terug te krijgen en vervolgens maakt hij een realistisch plan om met het resterende geld het huis op te knappen.


Zoals bij Virginia die als muzikant maar wat graag haar huisje geschikt wil maken voor het geven van concerten, maar verlaten werd door haar vriend die ook haar aannemer was. In plaats van de keuken en de veranda op te knappen, stopte hij al het geld in verkeerde projecten, waardoor Virginia nu alsnog met een huis zit waar ze geen mensen in kan ontvangen. Rico snapt dat er nog maar weinig geld over is, maar weet samen met zijn team en ontwerpster Poonah toch een geweldig resultaat neer te zetten dat Virginia als muziek in de oren klinkt.

'Rico To The Rescue', vanaf zaterdag 2 maart om 20.30 uur op HGTV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers