Robbert Rodenburg presenteert nieuwe Prime Video realityserie 'Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter'

donderdag 21 september 2023
Foto: Prime Video - © BAAS Antwerpen 2023

Prime Video introduceert de gloednieuwe realityserie 'Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter', vanaf 27 oktober exclusief te zien op Prime Video. Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld.

Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan. De dappere avonturiers verleggen hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning en die grote geldprijs.


De cast
De cast bestaat uit Nederlandse reality persoonlijkheden de tweeling Sharon en Esmée Ipema (bekend van 'Ex On The Beach' S2, hun eigen show 'MTV’s Double Trouble' en 'De Alleskunner VIPS'), Harrie ‘de dekhengst’ Snijders ('Ex On The Beach' S5 & 'All Stars', zijn eigen series 'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw', 'Van het Kamp naar de Ring'), model en influencer Jotti Verbruggen (winnares 'Love Island' S3), Tiktokker Timon Verbeeck (Ketnet’s Tiktokker van het Jaar 2022), Tiktokker Quinn Bezemer ('De oneindige Slijmfilm'), influencer Monse Rima (officiële naam Monse Husain), reality persoonlijkheid Quentin Steenwinkel ('Ex On The Beach', 'Temptation Island VIPS'), rapper en vlogger King Faisel (officiële naam Faisel Abdoelhak), zanger en influencer Ziggy Krassenberg ('The Voice of Holland', 'Idols', 'K2 zoekt K3'), Tiktokker Ricongelooflijk (officiële naam Ricochet Aloefa) en Tiktokker Famous Morena (Venora Salas Rebolledo, bekend van 'De Alleskunner').

De plot
De serie volgt zes onverwachte koppels op een verlaten strand in Thailand. Ontnomen van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Slagen ze erin om te leven zonder de zaken die ze thuis als vanzelfsprekend beschouwen, zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk koppel zal als laatste overeind blijven? Welke influencer kan echt overleven zonder filter? Robbert Rodenburg - winnaar van 'Expeditie Robinson 2021' - weet als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle.

De 8-delige realityserie 'Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter', geproduceerd door SimpelZodiak, gaat 27 oktober in première met drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering - exclusief op Prime Video.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers