Roel Maalderink met nieuw satirisch programma 'Plakshot' op NPO 3

zaterdag 16 oktober 2021

'Plakshot' is het nieuwe satirische VPRO-programma op de zondagavond waarin Roel Maalderink door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit bespreekt ťn de absurditeit van de media blootlegt. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.

Het programma is geheel BN'er-vrij, maar kan wel sporen van Caroline van der Plas bevatten.


Roel Maalderink: 'Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden, maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk.'

Programmamaker, journalist en presentator Roel Maalderink werd in 2020 verkozen tot Mediatalent van het Jaar door de Volkskrant. Hij is vooral bekend geworden door zijn satirische serie Voxpop die hij voor het AD maakt. Daarnaast heeft hij de De Speld Podcast gepresenteerd voor de satirische website De Speld. Zondag 17 oktober debuteert de dertigjarige Maalderink bij de VPRO op NPO 3 met een nieuwe zevendelige satirische serie.

'Plakshot' is een coproductie van VPRO en Human Factor en is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers