Ron Brandsteder en Patrick Martens als reisleiders door Denemarken in 'Love for the Campsite'

woensdag 9 oktober 2019

In het nieuwe feelgood programma 'Love for the Campsite' kruipen Ron Brandsteder en Patrick Martens in de rol van reisleiders. Met een bijzonder gezelschap bestaande uit acht vijftigplussers ervaren ze het campingleven in Denemarken.

Ze ondernemen verschillende activiteiten; van oesters rapen tot het maken van Gin en van abseilen tot het wandelen over de kliffen van Møn.


Ron Brandsteder en Patrick Martens reizen door Denemarken met een groep van acht alleengaande senioren waarbij de kampeerervaring van het ene uiterste naar het andere gaat. Gezamenlijk ontdekken ze Denemarken en haar prachtige natuur zowel op sportief, cultureel als historisch gebied. Tijdens de uitzendingen worden vijf verschillende campings van de ANWB bezocht en zullen deelnemers overnachten in campers, caravans, vouwwagens en tenten van Camp to Go.

Een kampeerster is net vrijgezel geworden en vertelt dat zij alleen nog maar leuke dingen wil doen in het leven. Laat dat maar aan Ron en Patrick over. Deze sfeermakers leiden de groep van de mooiste stranden tot de kleurrijkste steden en dat met een nodige dosis humor. Het duo is naast reisleiding zelf nog relatief onervaren met kamperen.

Beleef de avonturen van dit vrolijke gezelschap vanaf 10 oktober iedere donderdag om 21.30 uur bij ONS. Op zaterdag 12 oktober is de herhaling te zien om 18.30 uur bij ONS.

Persbericht Media Tornado/ONS
https://www.kijkbijons.nl/

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers