'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' is terug op TLC

dinsdag 21 mei 2024
Foto: © TLC 2024

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' op TLC. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan.

In het succesvolle eerste seizoen van de serie zagen kijkers onder meer de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en hoe dochtertje Romi uiteindelijk ter wereld kwam. In dit nieuwe seizoen laat het stel zien hoe de voormalige kliniek van Roy wordt omgetoverd tot een luxe ‘wellness & spa suite ’, wordt de eerste verjaardag en de doop van dochtertje Romi gevierd, wordt er gewerkt aan Roy’s biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje.


'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders', vanaf woensdag 22 mei om 20.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers