RTL grijpt (al) in: 'Samen Uit, Samen Thuis?' verdwijnt uit primetime

zaterdag 9 september 2023
Foto: RTL 4 - © Tom Cornelissen 2023

'Samen Uit, Samen Thuis?', de nieuwe datingshow op RTL van de makers van 'B&B Vol Liefde' verhuist van dinsdagavond naar zondagnacht. De kijkcijfers vielen dusdanig tegen dat de zender wel moest ingrijpen.

In het nieuwe dating- en reisavontuur 'Samen Uit, Samen Thuis?' laten vijf reislustige singles zien dat het nooit te laat is om een poging te doen de ware liefde te vinden. Maar de kijker lust het dus niet. Nochtans waren de verwachtingen hoog. Want de reeks kwam uit de koker van de makers van de kijkcijferhit 'B&B Vol Liefde'.


Naar de openingsaflevering keken gemiddeld 491.000 kijkers. Dat blijkt uit de statistieken van Stichting KijkOnderzoek. Mensen die toch nog willen kijken, kunnen vanaf zondag 10 september terecht op RTL 4 om 23.10 uur.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers