'Save our Squad with David Beckham' nieuw op Disney+

dinsdag 8 november 2022
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2022

De originele Britse serie 'Save Our Squad with David Beckham' gaat exclusief in première op Disney+ op woensdag 9 november

'Save Our Squad with David Beckham' is een hartverwarmende serie die werd geproduceerd door het BAFTA- en RTS Award-winnende productiebedrijf Twenty Twenty en Studio 99, de wereldwijde content- en productiestudio die mee door Beckham werd opgericht. In de serie keert David Beckham terug naar zijn roots in Oost-Londen om de Westward Boys te begeleiden, een jonge amateurploeg die onderaan staat in de competitie en dreigt te degraderen. Maar het is niet zomaar een competitie ... Als kind speelde David namelijk in dezelfde competitie. Samen met de hoofdcoaches probeert hij nu het tij te keren.



In de exclusieve teaser trailer gaat David Beckham terug naar zijn roots in Oost-Londen met de ambitie om Westward te helpen winnen. In de sneak peek is te zien hoe hij de jonge ploeg begeleidt en hen tips geeft en aanmoedigt om de perfecte vrije trap te nemen, zodat de ploeg kan 'scoren als Beckham'.

'Save Our Squad with David Beckham' bouwt voort op het engagement van het bedrijf om originele producties te ontwikkelen en te produceren. Alleen al in EMEA is het International Content and Operations-team van Disney van plan om 60 lokale producties te maken tegen 2024, samen met uitmuntende makers en topproducenten.

De vierdelige docuserie gaat wereldwijd in première op Disney+ op 9 november.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers