SBS6 kondigt nieuw programma '30 Seconds' aan

dinsdag 9 april 2024

Later dit jaar komt SBS6 met een nieuw programma, ge´nspireerd op het geliefde bordspel '30 Seconds'. Johnny de Mol (45) zal het programma presenteren.

In '30 Seconds' strijden teams tegen elkaar in een race tegen de klok. Het belooft een hilarische en zenuwslopende strijd te worden. Wat het programma extra dynamiek geeft, zijn de teamcaptains die aan boord zijn. Niemand minder dan Rob Kemps, Airen Mylene en Klaas van der Eerden zullen de teams aanvoeren en zorgen voor de nodige dosis humor en strategie. Meer details over dit gloednieuwe programma delen wij vanuit SBS6 op een later moment.


Wist je dat '30 Seconds' oorspronkelijk bedacht is door Calie Esterhuyse en voor het eerst werd gepubliceerd in Zuid-Afrika in 1998? Sindsdien heeft het spel wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd en is het een ware hit in talloze huiskamers!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers