SBS6 werkt aan de terugkeer van de hitserie 'Medisch Centrum West'

maandag 27 november 2023

SBS6 werkt aan de terugkeer van 'Medisch Centrum West'. In de nieuwe reeks van de hitserie volgen we het wel en wee van een nieuwe generatie artsen en verpleegkundigen.

Ook nu draait 'Medisch Centrum West' om uit het leven gegrepen onderwerpen, dilemma's en onderlinge relaties in en om het ziekenhuis.


'Medisch Centrum West' werd van 1988 tot 1994 uitgezonden door de TROS, en (ook) destijds geproduceerd door John de Mol.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers