Schrijf je nu in voor de Nederlandse versie van 'Singletown'!

vrijdag 30 juli 2021

Loiza Lamers & Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatie duo en zoeken kandidaten voor de Nederlandse versie van de populaire discovery+ serie 'Singletown'.

In deze reality serie worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Ze ontdekken of een leven als vrijgezel misschien toch prettiger is en ze gaan een onvergetelijke tijd tegemoet in hartje Rotterdam. 'Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is! En wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life', aldus Rijk over zijn nieuwe programma. Loiza is net zo enthousiast: 'Ik ben trots dat ik de kans krijg om dit geweldige programma samen met Rijk te mogen maken. Ik kan niet wachten om dit programma eindelijk te gaan draaien en kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is!'


Koppels die zich willen aanmelden voor dit programma, kunnen dat doen via dit online formulier.

In 'Singletown' worden de stellen gemixt en nemen zij hun intrede in twee verschillende (en zeer luxueuze) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen zonder dat hun eigen partner erbij is. Maar die ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Komen ze er na drie weken 'Singletown' sterker uit samen of past het single leven toch beter bij ze? Aan Rijk en Loiza de eer om de singles te coachen en te supporten in welke keuze ze uiteindelijk ook maken.

'Singletown' speelt zich af in meerdere steden: er is een Britse variant, waar de singles feest vieren in een stijlvol appartement aan de Thames, en eentje in Denemarken en Noorwegen. En van al deze 'Singletowns' zijn de escapades nu al te zien bij discovery+.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers