Seizoen 4 van 'Real Housewives Ultimate Girls Trip' is bevestigd

vrijdag 13 januari 2023

De favorieten van de fans Brandi Glanville, Camille Grammer Meyer, Vicki Gunvalson, Caroline Manzo, Eva Marcille, Alex McCord, Phaedra Parks en Gretchen Rossi schitteren in seizoen vier van 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'.

Het is nu bevestigd dat een tweede deel van 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip: Ex-Wives Club' later dit jaar in première gaat, dit is het vierde seizoen van Hayu’s razend populaire 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip' franchise.


In het aankomende seizoen komen iconen van verschillende franchises samen om de reis van hun leven te maken naar het exotische Marrakesh. Het seizoen zal te streamen zijn op Hayu. De premièredatum wordt later bekend gemaakt.

De cast bestaat uit oudgedienden Ex-Wives Club sterren Brandi Glanville van 'The Real Housewives of Beverly Hills', Eva Marcille en Phaedra Parks van 'The Real Housewives of Atlanta', en Vicki Gunvalson van 'The Real Housewives of Orange County'. Daarnaast zien we nieuwkomers Camille Grammer Meyer van 'The Real Housewives of Beverly Hills', Caroline Manzo van 'The Real Housewives of New Jersey', Alex McCord van 'The Real Housewives of New York City' en Gretchen Rossi van 'The Real Housewives of Orange County'.

Het derde seizoen van 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip' gaat dit voorjaar in première op Hayu. Seizoen drie zal zich afspelen in Thailand met in de hoofdrollen huisvrouwen Candiace Dillard Bassett en Gizelle Bryant van 'The Real Housewives of Potomac', Alexia Echevarria en Marysol Patton van 'The Real Housewives of Miami', Heather Gay en Whitney Rose van 'The Real Housewives of Salt Lake City', Leah McSweeney van 'The Real Housewives of New York City' en Porsha Williams van 'The Real Housewives of Atlanta'.

Hayu is de thuisbasis van de 'Housewives'. Stream elk seizoen, elke aflevering en elke spin-off van de Housewives franchise allemaal op Hayu.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://www.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers