Simone Kleinsma zoekt publiek voor derde seizoen 'Klassiekers met Kleinsma'

maandag 16 januari 2023
Foto: Omroep MAX © Wesley de Wit 2021

Binnenkort starten de opnames van het derde seizoen van 'Klassiekers met Kleinsma'. Het concept is onveranderd; Simone Kleinsma nodigt collega's uit in haar sfeervolle studio en duikt met hen in de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is.

Dit seizoen schuiven Loes Luca, Tineke Schouten, Veldhuis & Kemper, Gordon, Ruth Jacott en Jon van Eerd bij Simone aan. Op 15, 16, 18 en 19 februari worden de afleveringen opgenomen en daar kan publiek bij aanwezig zijn. Aanmelden kan via deze link. De uitzenddata worden later bekendgemaakt.


Het derde seizoen van 'Klassiekers met Kleinsma' is een feit! In het liedjesprogramma praat Simone Kleinsma met haar gasten over de mooiste liedjes die Nederland rijk is en kijken ze samen naar fragmenten uit de Nederlandse muziekgeschiedens. Wat maakt liedjes zo mooi, goed of ontroerend en waarom weten ze te raken? Mooie archiefbeelden worden op speelse wijze afgewisseld en anekdotes over nummers, schrijvers en uitvoerders mogen daarbij niet ontbreken.

In 'Klassiekers met Kleinsma' worden de klassiekers grondig afgestoft en wordt een aantal, in een nieuwe uitvoering, live ten gehore gebracht. Het belooft een feest der herkenning én verrassing te worden. Op de gastenlijst staan namelijk: Loes Luca, Tineke Schouten, Veldhuis & Kemper, Gordon, Ruth Jacott en Jon van Eerd.

Opnames bijwonen
Iedereen kan zich verheugen op zes gloednieuwe afleveringen van 'Klassiekers met Kleinsma'. Erbij zijn is extra bijzonder, want slechts een selecte groep kan in februari bij de opnames aanwezig zijn. Geïnteresseerden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de wachtlijst en maken zo kans op een plekje in de studio. Op de site is ook praktische informatie te vinden.

'Klassiekers met Kleinsma', binnenkort bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers