Singles vinden de liefde op reis in nieuwe datingshow op SBS6

donderdag 8 juni 2023
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2023

Singles gaan op zoek naar hun perfecte match… op reis! In de avontuurlijke datingshow 'Ik ga op reis en neem mee' krijgen drie vrijgezellen de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken!

Elke vrijgezel selecteert vijf dates - en vertrekt met twee van hen. Op bepaalde momenten tijdens de reis sturen de vrijgezellen één date naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf de dates geweest zijn. De potentiële lovebirds ondernemen samen activiteiten, maken excursies en delen intieme momenten - ver weg van de dagelijkse sleur van thuis. Emotionele, pijnlijke en hilarische momenten wisselen elkaar af in dit nieuwe datingprogramma.


In 'Ik ga op reis en neem mee' vertrekken de drie vrijgezellen apart van elkaar naar hun favoriete reisbestemming. De reizen zijn totaal verschillend: een avontuurlijke back to basic roadtrip door Costa Rica met de ruimdenkende Diana, een spirituele rondreis met Nigel door Thailand en eilandhoppen in Griekenland met de Brabantse Haye. Voor vertrek heeft elke vrijgezel, in Nederland, vijf dates geselecteerd die hebben aangegeven deze liefdesreis graag mee te willen maken. De reis start met twee van deze dates.

Om de paar dagen geeft de vrijgezel aan welke date mag blijven en wie er terug naar Nederland moet. Op een onverwacht moment komt er dan weer een nieuwe date bij. Dit proces herhaalt zich totdat de vrijgezel met alle vijf de dates op reis is geweest. Daarna is het tijd voor de definitieve keuze. Met deze date beleeft de vrijgezel het laatste bijzondere deel van de reis. Is dit de ultieme match? En is het gevoel wederzijds? Heeft de reis - naast mooie herinneringen - ook een liefdevolle toekomst opgeleverd?

'Ik ga op reis en neem mee' is een reis vol avontuur, romantiek en de zoektocht naar ware liefde en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Ik ga op reis en neem mee', vanaf 2 juli om 20.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers