Sinterklaas zet cadeaus in minibiebs door het hele land!

maandag 29 november 2021

Prime Video's Sinterklaas Campagne zet de schijnwerpers op Geweldig Geschreven verhalen. Geen betere plek om die te vinden dan in de duizenden minibiebs die ons land rijk is.

Tussen 29 november en 5 december plaatst Sinterklaas boeken in meer dan vijfhonderd minibiebs door het hele land. Elk van de boeken is een inspiratiebron geweest voor een Prime Video-serie of -film, waarmee de kracht van geschreven verhalen wordt benadrukt.



In het campagnefilmpje, die sinds vandaag online staat, zien we Sinterklaas en Piet bij een minibieb een cadeautje afleveren. Piet kijkt op haar telefoon naar 'The Wheel of Time', waarvan Sinterklaas het boek heeft gelezen. Piet kijkt 'The Wheel of Time' op haar telefoon, een serie waarvan Sint het boek heeft gelezen. Deze nieuwste Amazon Original is daarmee een goed voorbeeld van een serie die is gebaseerd op een boek.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers