Skyhigh TV maakt BNNVARA-serie 'Niet Klein Te Krijgen' met Paul de Leeuw

donderdag 2 maart 2023

In 'Niet Klein Te Krijgen' volgt Paul de Leeuw een jaar lang vijf gezinnen, die allemaal te maken hebben met een kind, broer of zus met een levensbedreigende ziekte, zoals leukemie of lymfeklierkanker.

We zien deze vijf tieners en hun gezinsleden in het dagelijks leven thuis, op school en op het schoolplein, bij vrienden en op verjaardagsfeestjes.


Maar ook bij de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, gespecialiseerd in kinderoncologie. Hoe is het voor ouders dat je kind zo ziek blijkt te zijn, dat je leven ineens stilstaat? En voor broers en zussen als alle aandacht voor het zieke kind is, maar jij er ook nog bent? Als kijker merken we dat ondanks de zwaarte van de verhalen er altijd hoop is. Want de veerkracht van de tieners is groot: zij willen zoveel mogelijk gewoon doorleven en puber zijn.

'Niet Klein Te Krijgen', vanaf dinsdag 11 april is het nieuwe, zesdelige BNNVARA-programma wekelijks te zien op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers