SkyhighTV maakt spin-off van 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' met oud-finalisten

vrijdag 19 mei 2023
Foto: © Skyhigh TV 2023

Het huidige seizoen van 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' is momenteel in volle gang. In dat programma worden een aantal extreem slechte chauffeurs uitgedaagd en bekroont één daarvan zich tot de allerslechtste.

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van de show, want SkyhighTV maakt voor RTL een spin-off met de allerslechtste oud-finalisten van de afgelopen jaren.


In 'De Beste Slechtste Chauffeur Van Nederland' krijgen de allerslechtste oud-finalisten van de eerdere seizoenen een tweede kans. De chauffeurs die deelnemen moeten bewijzen dat zij veilig de weg op kunnen. Daarnaast worden de chauffeurs en de kijkers bewust gemaakt van de gevaren op de weg.

In het bijzondere seizoen doet presentator John Williams samen met vier rij-instructeurs een poging om van de rampzalige chauffeurs die deelnemen, veilige weggebruikers te maken. Het wordt een complete heropvoeding, waarbij de rij-instructeurs de chauffeurs de juiste vaardigheden proberen bij te brengen om ervoor te zorgen dat ons land weer een stukje veiliger wordt. De grote vraag is of de chauffeurs na alle extra inspanningen opnieuw weten te slagen voor hun praktijkexamen.

'De Beste Slechtste Chauffeur Van Nederland' is vanaf woensdag 31 mei wekelijks om 20.30 uur bij RTL 5 te zien. Het huidige seizoen van 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland' is momenteel al wekelijks op woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 te bekijken.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers