Spanning is te snijden in laatste aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 16 september 2021

Vrijdag 17 september is de zesde aflevering te zien van het inmiddels populaire programma 'Eating With My Ex: Going Dutch' op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

In deze laatste aflevering schuift Zwanetta aan, de bekende verleidster van 'Temptation Island 2018', samen met haar ex Irvingly, voormalig professioneel voetballer. Hij heeft het uitgemaakt via WhatsApp en dat neemt Zwanetta hem zeker kwalijk. Ook zien we Melle & Philip in deze aflevering. Melle heeft vanwege zijn vele cosmetische ingrepen zichzelf omgedoopt tot 'De Nederlandse Ken' en zijn ex Philip heeft daar duidelijk een mening over.


wanetta & Irvingly: In 'Temptation Island VIPS 2018' maakte Zwanetta als verleidster de mannen op het eiland gek. Zo ook voetballer Irvingly. Ze leren elkaar kennen via social media, maar hun liefde slaat al snel om in jaloers en controlerend gedrag. De temperamentvolle dame kan het niet handelen dat Irvingly een koele kikker is in discussies en ruzies. Irvingly kan niet met haar gedrag omgaan en beëindigd hun relatie via een app-berichtje. Juist op een moment dat Zwanetta extra steun nodig heeft, omdat ze net een operatie heeft ondergaan. Door plaats te nemen aan tafel hopen ze voor eens en altijd de fijne vibe, die er ooit was, weer terug te krijgen. Maar of dat lukt?

Melle & Philip: Melle heeft aan verschillende reality programma’s meegedaan en hij is gek op cosmetische chirurgie. Hij is dan ook ambassadeur van een toonaangevende beauty-kliniek in Istanbul en laat daar alles aan zijn gezicht en lichaam veranderen naar zijn eigen schoonheidsideaal. Ver voor hij zijn eerste operatie onderging had Melle een relatie met de nuchtere Philip. Tijdens dit diner ziet hij zijn ex voor het eerst na de volledige transformatie. En Philip heeft een felle mening over wat Melle 'zichzelf aandoet'. Er is ook nog wat uit te zoeken. Want is Philip vreemdgegaan tijdens een avondje stappen?

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren. 'Eating With My Ex: Going Dutch' is te zien op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers