'SpongeBob'-weekend op Center Parcs was een succes

maandag 21 september 2009

Afgelopen weekend vierde Center Parcs, samen met vele 'SpongeBob' fans, een speciaal weekend in het kader van Het Jaar van de Spons. Het Heijderbos was van vrijdag tot vanochtend omgetoverd tot Bikinibroek, een waar SpongeBob-paradijs.

'SpongeBob'-bewonderaars konden zich, naast de vele reguliere Center Parcs activiteiten, naar hartelust amuseren met allerlei speciale 'SpongeBob'-belevenissen zoals dansen in de Patrick-disco, meedoen aan Wannabe a Krabburgerbakker en kijken naar de 'SpongeBob'-film en nooit eerder uitgezonden afleveringen in een speciale bioscoop op het park. Ook de Nickelodeon SuperTruck stond zaterdag op het park en jong en oud genoten naast 'SpongeBob' ook van optredens van Zirkus Zirkus, Yes-R en diverse andere activiteiten.


Alle cottages waren in 'SpongeBob' stijl aangekleed en een hele reeks aan 'SpongeBob' producten stond klaar voor de bezoekers. Pleisters, bordjes, bekers, een strandbal, tandpasta, een tafelkleed, diverse boekjes en natuurlijk het Nickelodeon Magazine. Na afloop ontvingen alle 'SpongeBob 'fans ook nog een exclusief T-shirt en alles mocht mee naar huis.

Het Jaar van de Spons

2009 is het Jaar van de Spons. 'SpongeBob SquarePants' is al jaren één van de best bekeken series op Nickelodeon. Op 1 mei 1999 werd in Amerika de eerste aflevering van 'SpongeBob' uitgezonden. Tot op de dag van vandaag is de serie wereldwijd een enorm succes, geliefd bij jong en oud en heeft vele prijzen in de wacht gesleept. Afgelopen jaar kreeg 'SpongeBob' onder andere een eigen tulp in de Keukenhof en ging een eigen website online.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers