'Spuiten & Slikken Sekstest' bij BNNVARA op NPO 3

dinsdag 14 november 2017
Foto: © BNNVARA 2017

Hoe staat het eigenlijk met homo acceptatie in Nederland? Wat houdt aseksualiteit in? En welke cocktail heeft dezelfde zuurgraad als een vagina? Dat leer je allemaal in de 'Spuiten & Slikken Sekstest 2017'.

Maar ook dragqueens, speeltjes, soa’s, orgasmes en fetisjen passeren letterlijk en figuurlijk de revue. Presentatoren Gwen van Poorten, Sahil Amar Aïssa, Jurre Geluk & Emma Wortelboer leiden de test waarin het publiek en zeven BNers strijden om de unieke en felbegeerde trofee.

Christina Curry, Martijn Fischer, Dee van der Zeeuw, Dolores Leeuwin, Keizer, Kim Kötter & Tim den Besten geven zich bloot wat betreft hun sekskennis en dat belooft een hete strijd te worden. Wie wordt de grote winnaar?

Presentatrice Gwen van Poorten heeft zin in de uitzending: 'Ik vind het fantastisch om deze grote test te presenteren. Dit omdat de test ook zo dichtbij mezelf staat. De afgelopen jaren ben ik voor 'Spuiten & Slikken' in de meest uiteenlopende onderwerpen gedoken en die komen allemaal voorbij. Het is zo tof om samen met heel Nederland deze test te doen!'

Thuis kan je meespelen met de 'Spuiten & Slikken Sekstest 2017'. Dit kan via de NPO 3 app of ouderwets met pen en papier. De beste online speler wordt beloond met een super de luxe sekspakket. De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen in vijf categorieën. Dit jaar zijn de categorieën: bedweters, lichaamstaal, lgbtq&a, wtf?! en harde feiten. Om mee te spelen hoef je niet uit je eigen ervaring te putten want de onderwerpen van de vragen zijn allemaal voorbij gekomen in 'Spuiten & Slikken' of in het nieuws. Voor toelichting en extra informatie zijn seksuologe Kaat Bollen en sociaalwetenschapper Linda Duits aanwezig in de studio. De sekstest is dus niet alleen lekker om te spelen, je steekt er ook wat van op. Succes!

'Spuiten & Slikken Sekstest 2017', woensdag 15 november om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers