Sting woensdag te gast bij 'BEAU'

dinsdag 28 november 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2023

De wereldberoemde zanger Sting is dinsdag te gast in de talkshow BEAU bij RTL 4. Beau van Erven Dorens gaat tijdens deze speciale uitzending in gesprek met de zanger over zijn indrukwekkende carričre.

Ook treedt de zanger live op.


Gordon Sumner, de echte naam achter de artiestennaam, is in Nederland vanwege zijn twee concerten in AFAS Live op 30 november en 1 december. Daarnaast is zijn muziek te horen in de dansvoorstelling ‘Message In A Bottle’ welke momenteel te zien is in de Nederlandse theaters.

De Britse muzikant scoort met de band The Police in de jaren ’70 en ’80 grote hits, zoals ‘So Lonely’, ‘Message in a Bottle’ en ‘Every Breath You Take’. Ook zijn solocarrière is een groot succes en scoort hit na hit, zoals ‘Englishman in New York’ en ‘Fragile’.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kist' - William Rutten (EO)

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.

'De Kist', om 23.25 uur bij de EO op NPO 2.

Dossiers