Streamingdienst CANAL+ live in Nederland

maandag 4 december 2023

De nieuwe streamingdienst van CANAL+ is vanaf vandaag beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een ruim aanbod van Europese films en series.

Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met eigen merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series.


Met dit nieuwe platform krijgen consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van CANAL+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière. Een grote verscheidenheid uit alle genres met allemaal één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus.

TV App Canal Digitaal gaat verder als CANAL+
Klanten met een Canal Digitaal tv-product krijgen toegang tot dezelfde content via de reeds bestaande TV App. Deze app wordt vanaf 29 januari omgedoopt tot CANAL+. Daarmee brengt CANAL+ sport, live-tv, films en series samen op één plek. ESPN Compleet is standaard beschikbaar in de app. Bovendien geeft het streamingplatform toegang tot meer dan 75 tv-zenders en een grote verscheidenheid aan films en series. Voor DTH en IPTV blijft de naam Canal Digitaal beschikbaar, maar wordt voorzien van een ander logo: Canal Digitaal, a CANAL+ brand.

Jacques Du Puy, CEO CANAL+ International: 'Het is geweldig om de positie van CANAL+ op de Europese markt verder te versterken met de lancering van onze streamingdienst in Nederland. Het is een volwassen streamingmarkt waar alle grote spelers actief zijn. Met onze ervaringen uit andere gebieden, de sterke relaties met contentleveranciers en grote belanghebbenden, zijn we ervan overtuigd dat we de klanten iets nieuws kunnen bieden. Vooral de combinatie van lineaire tv, sport, films en series maakt de CANAL+ propositie onderscheidend en uniek.'

Award winnende films en Europese must see series
Enkele highlights uit het aanbod zijn de CANAL+ Original 'The Brigade' en een nieuw seizoen van de succesvolle Noorse serie 'Furia'. Van buiten Europa komt de nieuwe Braziliaanse actieserie 'Negotiator'. Daarnaast wordt vandaag ook de nieuwe televisie-zender CANAL+ Action gelanceerd. De zender is beschikbaar in de app en daarnaast vanaf 5 december te vinden op kanaal 22 voor alle klanten met een Canal Digitaal tv-product (IPTV & DTH). Stationvoice voor deze nieuwe zender is Qmusic DJ Wim van Helden.

Het streamingplatform van CANAL+ is vanaf vandaag te downloaden in de Appstore en Playstore. De app is op alle apparaten te gebruiken door twee gebruikers tegelijkertijd.

Persbericht CANAL+
https://www.canalplus.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers