'Studio Pinkpop' met muziekanalisten Eva Cleven, Vera Siemons en Frank Evenblij

donderdag 13 juni 2024

Op vrijdag 14 juni is het op NPO 3 tijd voor 'Studio Pinkpop'! In dit nieuwe programma kijken Eva Cleven, Vera Siemons en Frank Evenblij vooruit naar de 53e editie van het langstlopende jaarlijkse popfestival ter wereld: Pinkpop.

De drie muziekanalisten bespreken onder andere alle vedettes die er dit jaar te zien zijn, de nieuwe talenten waar ze zich op verheugen en ze kijken ook terug naar iconische optredens uit de lange geschiedenis van het festival. Uniek aan 'Studio Pinkpop' is dat het is opgenomen zoals de Pinkpop-bezoeker het zelf ook doet: namelijk met een telefoon.


Het is voor het eerst dat er op NPO 3 een programma wordt uitgezonden dat van A tot Z is gefilmd met zes mobiele telefoons. Hoofdredacteur NTR Cultuur Lois de Jong: ''Studio Pinkpop' wordt uitgezonden op de jongste tv-zender van de publieke omroep, NPO 3. Het leek ons bij dit programma interessant om eens te experimenteren met de manier van filmen. We hopen met deze nieuwe stijl nog dichter bij de doelgroep aan te sluiten.'

De 53e editie van Pinkpop belooft er weer eentje te worden voor in de boeken met headliners als Ed Sheeran, Keane, Nothing But Thieves en Calvin Harris.

'Studio Pinkpop' is de ideale opwarmer voor Pinkpop 2024, dat op zaterdag 22 juni en op zondag 23 juni live wordt uitgezonden vanaf het festivalterrein in Landgraaf.

'Studio Pinkpop' is op vrijdag 14 juni om 21.15 uur te zien bij de NTR op NPO 3 en is een samenwerking van BNNVARA, VPRO en NTR.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers