StukTV lanceert gloednieuwe online serie 'GET!KT'

vrijdag 17 maart 2023
Foto: StukTV - © Talpa Network 2023

Het spel is simpel: vind en tik aan. Of beter gezegd: lijkt simpel. Zie namelijk maar eens een zojuist in de boeien geslagen verdachte te lokaliseren en hem of haar aan te raken, of een booreiland aan te tikken midden op zee.

Of wat te denken van een staatshoofd of de lamp van een stadionmast. En dat ook nog eens binnen 12 uur! Giel, Thomas en Stefan nemen het in 'GET!KT!' zes afleveringen op rij op tegen hetzelfde trio: Iris Enthoven, Nina Warink en Sophie Milzink, de dames van de zeer succesvolle podcast VrouwMiBo. Durf, charme, snelheid, doorzettingsvermogen: een hoop eigenschappen gaan nodig zijn om als eerste het door de kijker bepaalde doelwit aan te tikken. Wie lukt dit het vaakst als eerste? De heren of de dames? Je ziet het in 'GET!KT'. Vanaf zaterdag om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV en vooruit te kijken in de STUK-app.Giel de Winter: 'De beste spellen zijn vaak simpel van opzet. We hebben er de afgelopen tien jaar in onze video’s nogal wat gespeeld. Terugkijkend stuitten we op #312: Moeilijke Dingen Aantikken, een goed gewaardeerde video uit oktober 2018. Zo snel mogelijk, binnen een bepaalde tijd, aantikken wat je wordt opgedragen. Ogenschijnlijk eenvoudig, maar een uitdaging om te realiseren. Voldoende ingrediënten om hier een gloednieuwe serie van te maken.'

'GET!KT' wordt geproduceerd door het team van StukTV.

Uitzending: wekelijks op zaterdag om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV. Na de eerste aflevering wekelijks vooruit te bekijken in de STUK-app.

Persbericht Talpa Network

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers