'Super Soul': Oprah Winfrey praat openhartig met oa. Sharon Stone en Jennifer Hudson

vrijdag 17 september 2021
Foto: © Discovery Benelux 2021

In de nieuwe serie 'Super Soul' voert Oprah Winfrey persoonlijke en diepgaande gesprekken met wereldberoemde idolen. Naast actrice & activiste Sharon Stone en zangeres & actrice Jennifer Hudson, praat ze ook uitvoerig met actrice & filantroop Priyanka Chopra Jones, met actrice Julianna Margulies en met het ontwerpers-echtpaar & power couple Chip en Joanna Gaines.

De gesprekken, die virtueel zijn opgezet om bewust om te gaan met de veiligheidsrestricties van de corona pandemie, voelen aan alsof Oprah de gasten interviewt vanuit de tuin bij haar woning. Het levert zo intieme interviews op met bijzondere celebrities die tegen Oprah alles durven te zeggen. Ze delen hun gedachtespinsels, levensverhalen en carrières waardoor de kijker elke gast beter leert kennen.


In 'Super Soul 'heeft Oprah gesprekken met:

Sharon Stone
Actrice Sharon Stone onthult voor het eerst het trauma en het seksueel misbruik dat ze als kind heeft meegemaakt. Ook bespreekt ze haar bijna-doodervaring en herstel na een beroerte en vertelt ze over haar nieuwe memoires: 'The Beauty of Living Twice'.

Jennifer Hudson
Oprah praat met Academy Award-winnaar Jennifer Hudson over haar nieuwe film ‘Respect’. Jennifer onthult de inspiratie achter haar vertolking van Aretha Franklin en hoe de legendarische zangeres haar leven veranderde. Jennifer deelt hierbij ook de details over het laatste gesprek dat ze had met Queen of Soul.

Priyanka Chopra Jones
Oprah spreekt met de actrice Priyanka Chopra Jonas die afgelopen jaar haar autobiografie 'Unfinished' heeft uitgebracht. Aan Oprah vertelt ze over haar huwelijk met Nick Jonas en hoe ze van een meisje uit India en een jonge Miss World een veelgevraagde actrice werd.

Julianna Margulies
Actrice Julianna Margulies voegt zich bij Oprah om haar nieuwe memoires, 'Sunshine Girl: An Unexpected Life', te bespreken. Ze deelt openhartige herinneringen over haar onconventionele jeugd, haar huwelijk en de meest memorabele momenten uit haar carrière.

Chip & Joanna Gaines
Amerika's favoriete huisontwerpers-echtpaar, Chip en Joanna Gaines, praten met Oprah onder meer over het succes van hun Magnolia Network en hun tv-series. Het stel vertelt openhartig over hun huwelijk, het leven op de boerderij en het opvoeden van vijf kinderen.

'Super Soul' is vanaf zaterdag 18 september te zien op discovery+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers