Tabitha presenteert nieuw programma 'Mooi Zoals Je Bent' bij Videoland

vrijdag 15 oktober 2021

Tabitha die al heel wat jaren meedraait in de muziekindustrie, weet hoe is het om te dealen met tegenslagen. Tabitha: 'ik kwam er al zelf vroeg achter dat het perfecte plaatje niet bestaat. Dat was voor mij ook de reden om mijn eigen stichting 'Mooi Zoals Je Bent' op te richten.'

'Deze stichting helpt jonge mensen hun eigen kracht te ontdekken omdat het soms moeilijk is om dit alleen te doen en je juist op dat moment een steuntje in rug goed kunt gebruiken', aldus Tabitha.


Jongeren een steuntje in de rug geven is ook precies wat we in dit programma gaan doen. Tabitha gaat samen met bekende coaches en ervaringsdeskundigen zeven jongeren een positieve boost geven zodat ze aan het einde van de sessies hopelijk kunnen zeggen: Ik ben mooi zoals ik ben!

De ervaringsdeskundigen zijn o.a. Jim Bakkum, Roxanne Kwant, Dennis Weening en Thorn Roos de Vries. De overige bekende coaches en ervaringsdeskundigen worden later bekendgemaakt.

'Mooi Zoals Je Bent' wordt geproduceerd door Tuvalu Media en is vanaf 5 november exclusief te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers