Teamleden 'Wie Kent Nederland?' bekend

dinsdag 5 oktober 2021

Najib Amhali, Britt Dekker en Kees Tol nemen het binnenkort op tegen Leonie ter Braak, Leo Alkemade en Rob Kemps in de nieuwe panelshow 'Wie Kent Nederland?'. Onder leiding van Wendy van Dijk moeten de twee teams in vier vrolijke spelrondes inschatten wat de gemiddelde Nederlander denkt, doet en voelt.

We leren verbazingwekkende en vaak grappige feiten over ons land en over onszelf. Het doel van de teams is simpel: zoveel mogelijk publieksleden verzamelen om de finale mee te spelen.


Hoeveel Nederlanders hebben een hekel aan hun schoonmoeder? Welke BN’er roddelt het makkelijkst over een collega? Vouwt of propt de gemiddelde Nederlander zijn wc-papier? Hoe goed kennen we ons eigen land en onszelf eigenlijk? De spellen zijn gevarieerd en prikkelend. Ze nodigen ook uit tot enige zelfreflectie, want wat vinden de teamleden zélf van de stelling of de vraag?

Alle leden van de twee teams krijgen ruimschoots de tijd om hun eigen mening, inschatting en natuurlijk hun persoonlijke belevenissen te laten horen - en dat doen ze dan ook. Luid en duidelijk. In Wie Kent Nederland? is veel interessants over onszelf te leren, maar er is vooral veel te lachen - en daar houdt de gemiddelde Nederlander tenslotte ook erg van.

'Wie Kent Nederland?' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Wie Kent Nederland', vanaf 24 oktober wekelijks na 'De Dating Quiz' om 21.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers