'The Bold And The Beautiful' viert 35-jarig jubileum bij RTL 8

woensdag 20 april 2022

'The Bold And The Beautiful' vierde op 23 maart in Amerika haar 35e verjaardag met een bijzondere jubileumaflevering die, woensdag 20 april te zien is bij RTL 8.

De eerste aflevering van de populaire soap werd op 23 maart 1987 uitgezonden bij CBS. Sinds 1990 is de serie ook in Nederland te zien.


'The Bold' speelt zich af in de glamoureuze wereld van de mode-industrie in Los Angeles. De serie is al jaren het meest bekeken daytime programma ter wereld en wordt uitgezonden in 100 landen. De soap heeft twee castleden die al vanaf het begin meespelen: Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) en John McCook (Eric Forrester). Eerder maakte CBS bekend dat de serie met nog twee jaar is verlengd.

Op woensdag 20 april wordt een speciale jubileumaflevering uitgezonden bij RTL 8. Deze is volledig gewijd aan Brooke en vijf van haar oude liefdes. Populaire en voormalige castleden Jack Wagner, die van 2003 tot 2012 Nick Marone speelde, en Winsor Harmon, die van 1996 tot 2016 Thorne Forrester speelde, keren terug voor deze niet te missen aflevering. Ook John McCook, Don Diamont (Bill Spencer) en Thorsten Kaye (Ridge Forrester) zullen te zien zijn.

Een aantal feiten uit het 35-jarig bestaan van 'The Bold And The Beautiful':
- 8734 afleveringen
- 100 bruiloften waaronder een aantal die werden afgeblazen of onderbroken
- 23 geboren baby’s
- 100 gewonnen Daytime Emmy Awards
- De soap heeft behalve in L.A. ook opnames gemaakt in veertien steden en elf verschillende landen waaronder Nederland

De speciale jubileum aflevering is vanavond om 18.05 uur te zien bij RTL 8 en voorruit te kijken bij Videoland. 'The Bold And The Beautiful' is een productie van Bell-Phillip Television. Bradley P. Bell is de uitvoerend producent en hoofdschrijver.

'The Bold And The Beautiful', elke werkdag om 18.05 uur te zien bij RTL 8 en ook voorruit te kijken bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers