'The Real Housewives of Atlanta Reunion' op Hayu

zondag 11 september 2022
Foto: hayu - © Media Tornado 2022

De driedelige reünie van 'The Real Housewives of Atlanta' is vanaf 12 september te streamen op Hayu. Presentator Andy Cohen bespreekt samen met Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton en Sanya Richards-Ross de belangrijkste momenten van dit seizoen.

REUNION PART 1 – TE STREAMEN VANAF 12 SEPTEMBER
De reünie van seizoen 14 begint als Marlo en Shereé Kandi confronteren met haar onaardige commentaar. De spanning stijgt tussen Sanya en Drew als zij het hebben over wie echt is op en buiten de camera. Marlo deelt details over haar traumatische jeugd en haar verlangen om geaccepteerd te worden in de groep ondanks haar beladen verleden. Shereé onthult details over haar nieuwe minnaar.


REUNION PART 2 – TE STREAMEN VANAF 19 SEPTEMBER
De reünie gaat verder als Kenya met schokkende beschuldigingen komt over Marlo's ware identiteit. Kandi gaat in op de vage kleedkamer geruchten. Kenya vertelt over waar zij de inspiratie voor haar comeback vandaan haalde. Marlo deelt feiten rond haar recente inbraak. Drew en Shereé gaan de confrontatie met elkaar aan over de beschuldigingen omtrent Ralph.

REUNION PART 3 – TE STREAMEN VANAF 26 SEPTEMBER
In het laatste deel sluiten de echtgenoten aan en geven zij hun perspectief op alle drama. Drew en Ralph beantwoorden lastige vragen over hun huwelijk. De dames proberen tot een oplossing te komen, hoewel sommige het nog steeds niet met elkaar eens zijn.

Hayu is the home of the Housewives. Stream 'The Real Housewives of Atlanta' three-part reunion op Hayu vanaf 12 september, dezelfde dag als de VS.

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers