'The Real Housewives of Dubai Reunion' nu te streamen op Hayu

donderdag 1 september 2022

'The Real Housewives of Dubai' two-part reunion is vanaf vandaag te streamen op Hayu. Host Andy Cohen bespreekt met Nina Ali, Sara Al Madani, Chanel Ayan, Caroline Brooks, Lesa Milan en Caroline Stanbury het seizoen.

REUNION PART 1 – TE STREAMEN VANAF 1 SEPTEMBER
De dames van Dubai brengen de woestijnhitte naar New York City wanneer ze elkaar weer zien na een onstuimig seizoen. Ze ontkrachten Dubai-mythes, zetten elkaar weer op het rechte pad en doen voor niemand een stap opzij. De gemoederen lopen hoog op als Caroline Stanbury Lesa ervan beschuldigt haar modeontwerpen te hebben gestolen en haar "Book of Lies" onthult.


REUNION PART 2 – TE STREAMEN VANAF 8 SEPTEMBER
Caroline Stanbury en Lesa begraven de strijdbijl en lossen hun problemen op. Ayan laat meer van zichzelf zien en vertelt over een jeugdtrauma. De dames tonen hun gevoelens en geven elkaar cadeaus om te laten zien wat ze van elkaar vinden.

Stream 'The Real Housewives of Dubai two-part reunion' op Hayu vanaf 1 september, dezelfde dag als de VS.

Persbericht Media Tornado/hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers