'The Real Housewives of Salt Lake City' seizoen 3 op Hayu

woensdag 28 september 2022
Foto: hayu - © Media Tornado 2022

Bereid je voor op ijzig drama en nieuwe bondgenootschappen als de dames van Salt Lake City terugkeren voor seizoen drie van hun serie op Hayu.

Het gloednieuwe seizoen van 'The Real Housewives of Salt Lake City' zal vanaf 29 september te streamen zijn op Hayu. In seizoen drie keren de huisvrouwen Lisa Barlow, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose en Jen Shah terug. Danna Bui-Negrete, Angie Harrington en Angie Katsanevas maken hun opwachting als vriendinnen.


Dit seizoen:

Te midden van een voortdurende juridische strijd leunt Jen Shah meer dan ooit op de steun van haar vrienden en familie. Wanneer de dynamiek van de groep verschuift, veroorzaken Jen’s nieuwe bondgenootschappen een kloof tussen de vrouwen. Jen en haar man, Sharrieff, gaan kleinder wonen terwijl ze de onzekerheid over hun toekomst samen onder ogen zien.

Meredith Marks is nog steeds bezig met het verwerken van de pijn die ze opliep na Lisa’s tirade, maar ze ontvangt steun uit onverwachte hoek en laat vriendinnen die vijanden werden behoren tot het verleden. . Hoewel de spanningen in de groep hoog oplopen, richt Meredith haar energie op zaken die haar aan het hart gaan en organiseert ze een modeshow om aandacht te vragen voor geestelijke gezondheid.

Nadat een spannend moment haar in de problemen heeft gebracht, is de relatie tussen Lisa Barlow en een van haar beste vriendinnen voorgoed veranderd. Hoewel veel van haar vriendschappen op losse schroeven staan, vindt ze in de groep vrouwen een onverwachte bondgenoot. Terwijl onflatteuze geruchten over Lisa de ronde doen in Salt Lake, richt ze haar aandacht op haar man, kinderen en haar bedrijf.

Heather Gay werkt aan haar aankomende memoires, Bad Mormon, over haar ervaring met religie en gemeenschap, en het uit de schaduw van de kerk stappen om een niet-confessioneel koor te vormen. Haar band met Jen is sterker dan ooit, maar er beginnen zich scheurtjes te vormen in het fundament van haar vriendschap met een van haar langste en beste vriendinnen.

Whitney Rose is op een spirituele reis om haar trauma’s uit het verleden te verwerken. Tijdens dit proces ontdekt ze onderdrukte herinneringen uit haar kindertijd. Om haar autoriteit en onafhankelijkheid terug te winnen, is Whitney bereid om alle banden met de Mormoonse kerk te verbreken en haar eigen authentieke leven te leiden. Op gespannen voet met oude vrienden, groeit Whitney in haar rol als huisvrouw.

Angie Harrington, geen onbekende in de RHOSLC sociale scene, woont al jaren in Salt Lake met haar man en drie zonen. Na een ruzie met Lisa vorig jaar, groeit Angie meer naar Whitney en Heather toe.

Jen stelt de dames voor aan haar vriendin Angie Katsanevas, een zakenvrouw, echtgenote en moeder. Ze is altijd loyaal en staat achter haar vrienden, maar deinst niet terug om haar mening te verkondigen.

Onderneemster, makelaar, echtgenote en moeder Danna Bui-Negrete kent Heather al heel lang, maar raakt verstrikt in het drama van de groep als ze een gerucht over Jen aan het licht brengt.

Stream het gloednieuwe seizoen boordevol ijskoud drama van 'The Real Housewives of Salt Lake City' op Hayu vanaf 29 september, op dezelfde dag als de VS.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers