Tien celebrities gaan de strijd met elkaar aan: wie heeft de beste business skills?

maandag 8 november 2021
Foto: Videoland - © RTL 2021

De opnames van 'Celebrity Apprentice' zijn deze week van start gegaan en daarmee is de strijd losgebarsten tussen tien bekende Nederlanders. Zij dagen elkaar in verschillende opdrachten uit om erachter te komen wie de beste kijk heeft op het ondernemerschap.

De uitblinkers winnen een bedrag voor een eigen gekozen goed doel. Omdat er in deze afvalrace plek is voor één uiteindelijke winnaar, wordt iedere aflevering iemand ontslagen. Wie heeft de beste business-skills en mag zichzelf aan het einde van de race bekronen met de titel 'Celebrity Apprentice'?


Onder leiding van de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes, de ondernemerstweeling Marie en Julie Reinders, wordt een messcherp ooordeel geveld over de kennis en kunde van de deelnemers. De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn; mediapersoonlijkheid Michella Kox, artiest en ondernemer Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur Justine Marcella, ex volksvertegenwoordiger Henk Krol, presentatrice en analist Anouk Hoogendijk en televisionair Maxim Hartman.

'Celebrity Apprentice' is ontstaan vanuit het Britse format 'The Apprentice' en is met inmiddels zestien seizoenen een groot succes in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In navolging van het seizoen in Australië is in 2022 bij Videoland een versie te zien met BN’ers die niet meedoen om een goed betaalde baan te winnen, maar om Nederland hun ondernemers-skills te laten zien.  

Dit programma wordt geproduceerd door Concept Street en is in 2022 te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers