TLC brengt de Frogers terug op de buis in 'De Frogers: Happy Campers'

donderdag 31 augustus 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Vanaf woensdag 1 november is de gehele familie Froger weer samen te zien in een nieuw programma. De familie gaat op rondreis door Engeland en TLC is erbij! En met de familie wordt ook echt de héle familie bedoeld.

René en Natasja nemen hun kinderen Danny, Natascha, Maxim en Didier plus aanhang én kleinkinderen mee op avontuur. Bijna 10 jaar geleden genoten ze met z’n allen van een memorabele camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie - inmiddels enorm uitgebreid - weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland. En de familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel, maar bovenal een familieband waar iedereen jaloers op kan zijn.


De serie start met het vertrek van de 15-koppige Froger-karavaan inclusief meerdere caravans en campers vanaf thuisbasis Blaricum. Aanhang Ann Dominique, Matthijs, Ruby en Sammy plus kleinkinderen Scottie, Fallon, Charlie, Kaycee en Liam gaan ook mee op pad. De karavaan koerst eerst richting Frankrijk waar zij via de Kanaaltunnel de doorsteek maken naar het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt de reis doorgezet op zoek naar de mooiste plekken.

Aan de kust in Normans Bay en aan de zuidwestkust van Dorset bezoekt de familie de prachtige stranden en steile white cliffs. Naast het bewonderen van de adembenemende omgeving worden er activiteiten voor elkaar bedacht. Dit alles met een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mooie herinneringen maken, met elkaar en de mensen die ze tegenkomen tijdens hun reis.

Pater familias René: 'Wat was het een cadeautje om met het hele gezin, waar Natas en ik zo ongelooflijk trots op zijn, deze reis te kunnen maken door het prachtige Verenigd Koninkrijk. We zijn van camping naar camping getrokken, hebben mooie momenten beleefd, leuke mensen ontmoet, unieke verhalen gehoord en dat met z’n allen in de knusheid van onze familie. Het is iets wat al lang hoog op onze bucket list stond en wat we graag delen met alle TLC-kijkers. Een reis om nooit te vergeten!'

'De Frogers: Happy Campers' is vanaf woensdag 1 november om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. De serie is een coproductie van &.format en Red Pepper Media.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers