Toekomst van 'The Voice of Holland' is hoogst onzeker

woensdag 15 maart 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Of er ooit nog en nieuw seizoen komt van 'The Voice Of Holland' wil en kan RTL nu nog niet zeggen. De zender reageert hiermee op de beslissing van het OM om Jeroen Rietbergen en Ali B te vervolgen.

‘We vinden het goed en belangrijk dat het OM de aangiften naar aanleiding van 'The Voice of Holland' zorgvuldig heeft onderzocht en dat er duidelijkheid is over de volgende stappen’, zo stelt RTL Nederland in een statement.


'We krijgen geregeld de vraag of 'The Voice' terugkomt. Daar kunnen wij nu niets over zeggen. Naast de stappen van het OM, wachten wij ook nog op de uitkomsten van het onderzoek van ITV', zo stelt RTL in een statement.

Het Openbaar Ministerie gaat Jeroen Rietbergen en Ali B vervolgen voor verkrachting of aanranding. Marco Borsato gaat niet vervolgd worden. De zaak wordt geseponeerd omdat de verklaring van het slachtoffer niet ondersteund wordt door een tweede bewijsmiddel.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik
Partner Linda de Mol bekent overschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' en stapt op
'BOOS'-aflevering over schandaal 'The Voice of Holland' donderdag op Youtube
RTL reageert na uitzending van 'BOOS' over 'The Voice of Holland'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers