Tour de France bij de NOS

donderdag 22 juni 2023

Vanaf 1 juli is het 30 dagen achter elkaar Tour de France bij de NOS. Eerst drie weken de mannen en daarna een dikke week de vrouwen.

De NOS doet rechtstreeks verslag van de twee wielerrondes in Franrijk. Met live uitzendingen van de etappes op televisie, online, (flits)verslag op de radio en analyses en interviews na afloop van de koers.


Tom Dumoulin nieuwe analist
Tom Dumoulin is een van de analisten tijdens de Tour de France. De oud-winnaar van de Giro d’Italia en drievoudig Touretappewinnaar zal zowel aan de finish staan tijdens live-uitzendingen, als aan tafel zitten in 'NOS De Avondetappe'. Het analistenteam van de NOS bestaat deze Tour uit Stef Clement, Michael Boogerd, Roxane Knetemann, Marcel Kittel en Tom Dumoulin.

Bekijk de Tour de France live via de NOS Smart TV-app
De live touruitzendingen van de NOS zijn rechtstreeks te streamen via de vernieuwde Smart TV app. In de NOS Smart TV-app wordt het eenvoudiger alle live-uitzendingen van de NOS op je Smart TV te bekijken. Zowel de live-uitzendingen die ook op televisie te zien zijn als de livestreams die de NOS online aanbiedt. Ook zijn de laatste Touruitzendingen, waaronder NOS 'De Avondetappe 'in de Smart TV app terug te kijken. Verder is er een handige agenda met een overzicht van de NOS uitzendingen.

Tour de France Femmes live bij de NOS De tweede editie van de Tour de France Femmes is op de voet te volgen bij de NOS op televisie, radio, website, (smart-tv)-app en sociale media. Op televisie zijn de koersen live te volgen op NPO 1, online via NOS.nl, de NOS-app en de Smart TV app.  Het commentaar komt van Andries Lamain en Roxane Knetemann. Op de radio zijn er flitsen in de lopende programmering van NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers