Ultieme survival in de meest pure vorm: geef je nu op voor de Videoland Original 'ALONE'

maandag 11 maart 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Het ultieme survivalprogramma 'ALONE' komt eindelijk naar Videoland. Overleven in volledige isolatie in strijd met de elementen en leven van wat de natuur je te bieden heeft, zonder hulp en zonder contact met de buitenwereld: durf jij deze uitdaging aan, geef je dan nu op.

Voor dit wereldwijd succesvolle survival-realityprogramma is er plek voor negen onverschrokken avonturiers in bezit van een behoorlijke portie survival-ervaring - naast onmisbare fysieke en mentale skills. Kan jij, volledig alleen en op jezelf aangewezen laten zien hoe jij overleeft in de wildernis? Durf jij deze uitdaging en de competitie met jezelf aan? Geef je nu op via videoland.nl/alone.'ALONE' wordt in Nederland geproduceerd door ITV Studios. De releasedatum wordt op een later moment bekendgemaakt.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers