'Vanderpump Rules' keert terug voor een tiende seizoen op Hayu

zaterdag 21 januari 2023
Foto: © Hayu/Media Tornado 2023

'Vanderpump Rules' is terug en sexier dan ooit nu het een nieuw tijdperk ingaat van fratsen, drama en verraad. Het nieuwe seizoen zal vanaf 9 februari te streamen zijn op Hayu.

In seizoen 10 keren Lisa Vanderpump, Ariana Madix, James Kennedy, Katie Maloney, Lala Kent, Raquel Leviss, Scheana Shay, Tom Sandoval en Tom Schwartz terug. Ally Lewber sluit zich aan bij SURver Charli Burnett en oude vriendin Kristina Kelly, die weer in beeld komt.


Lisa Vanderpump, de steeds groter wordende restauranthoudster, opent Vanderpump à Paris in Las Vegas en geniet ervan om oma te worden. Nu Tom en Tom op eigen houtje in de restaurant scene zijn gedoken, blijft Lisa steun en mentorschap bieden aan haar voormalige en huidige werknemers, maar vraagt zich af of de Toms niet te veel hooi op hun vork hebben genomen.

De 'Vander-verse' breidt zich uit als Tom Schwartz en Tom Sandoval hun tijd, energie en geld inzetten om Schwartz & Sandy's te openen, een cocktail lounge aan de andere kant van de stad, zonder Lisa. Nu Schwartz midden in een scheiding op zichzelf leert wonen en Sandoval met zijn band Tom Sandoval and the Most Extras het sterrendom najaagt. Zullen de Toms beseffen dat het openen van een bar veel hoofdpijn en hartzeer met zich meebrengt en of dat het de moeite waard is?

Na 12 jaar samen te zijn geweest, zijn Tom en Katie Maloney uit elkaar gegaan met de hoop op een minnelijke schikking zolang ze beiden instemmen met één pact - geen relaties binnen de vriendengroep. Wanneer Tom iemand uit de vriendenkring aan de haak slaat, wordt hun goedbedoelde hoop op vriendschap bijna onmogelijk te handhaven. Katie begint weer te daten, terwijl ze steunt op haar vriendinnen Lala en Kristina Kelly.

Ariana Madix en Katie’s zakelijke onderneming is werk in uitvoering terwijl ze potentiële locaties voor hun broodjeszaak verkennen, met Lisa als mentor en klankbord. Ariana wil de vredestichter binnen de groep zijn, maar raakt verstrikt tussen twee ruziënde vrienden.

Raquel Leviss is klaar om haar vleugels uit te slaan en haar stem te vinden zonder haar ex-verloofde, James. Met de hulp van haar vriendinnen Scheana Shay en Charli Burnett omarmt Raquel haar nieuwe single levensstijl. Ze heeft plezier en gaat rond, maar terwijl ze haar draai vindt, stapt ze op een paar tenen en sluit haar lippen met iemand die haar midden in het hol van de leeuw doet belanden, wat meer conflicten dan plezier veroorzaakt.

James Kennedy's muziekcarrière neemt een vlucht en zijn liefdesleven gaat goed. Hij ontmoette zijn nieuwe vriendin Ally Lewber weken na zijn breuk met Raquel en de twee waren op slag verliefd. Wanneer een verrassende onthulling over James' verleden met Lala opduikt, vraagt Ally zich af of ze hem wel volledig kan vertrouwen.

Lala Kent kampt met de nasleep van een bedrieglijke relatie, vecht voor de voogdij over hun kind en zoekt uit hoe ze als alleenstaande moeder moet daten, maar na een lange periode staat ze te popelen om het bed in te duiken. Meer dan ooit geeft Lala voorrang aan haar nuchterheid, haar dochter en haar vriendschappen.

Terwijl ze zich opmaakt voor haar droomhuwelijk met droomman Brock Davies, zorgt Scheana Shay voor wat drama door Schwartz' wingman te zijn in de nasleep van zijn scheiding. Als ze hem onder druk zet om na te denken over mogelijke relaties binnen de SUR familie, brengt Scheana de toekomst van haar vriendschap met haar oude vriendin Katie in gevaar.

'Vanderpump Rules' is geproduceerd door Evolution Media met Alex Baskin, Jen McClure-Metz, Joe Kingsley, Jeremiah Smith, Natalie Neurauter, Lisa Vanderpump, en Ken Todd als uitvoerende producenten.

Stream het gloednieuwe seizoen van 'Vanderpump Rules' op Hayu vanaf 9 februari, met sappige drama op dezelfde dag als de USA.

Persbericht Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers