Vertrouwde MAX-programma's keren in september terug!

maandag 22 augustus 2022
Foto: © Omroep MAX 2022

In september keren verschillende vertrouwde MAX-programma's terug op de buis. Op de planning staan nieuwe seizoenen van o.a. 'Met het Mes op Tafel', 'Tijd voor MAX' en 'Nederland in Beweging'.

'Noord-Zuid-Oost-West' - elke maandag t/m donderdag om 18.30 uur bij MAX op NPO 2
De mooiste documentaires, achtergrondprogramma's en persoonlijke verhalen van de regionale omroepen.


'Bak mee met MAX' - elke vrijdag om 13.20 uur bij MAX op NPO 1
Robèrt van Beckhoven maakt weer toegankelijke en inspirerende lekkernijen. De Meester Patissier en Meester Boulanger geeft in 'Bak mee met MAX' de ultieme tips & tricks en laat zien hoe u aan de bak kunt met heerlijke recepten. Allemaal afleveringen vol zinnenprikkelend lekkers!

'Meldpunt'  - vanaf vrijdag 26 augustus om 19.50 uur bij MAX op NPO 2
Elles de Bruin behandelt in 'Meldpunt' kleine en grote consumentenzaken. De presentator en haar redactie duiken in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering, vakantieleed en schimmigheden binnen pensioenfondsen. Al jaren houdt Meldpunt vinger aan de pols bij de (ouderen)zorg, en dat blijft het programma doen: altijd kritisch, maar ook opbouwend.

'Nederland in Beweging' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1 én om 09.15 uur bij MAX op NPO 2
Begin het najaar goed! Vanaf september motiveren Olga Commandeur en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen, vergezeld door een oefengroep. Door mee te doen aan 'Nederland in Beweging' kunt u al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen.

'MAX Geheugentrainer' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.30 uur bij MAX op NPO 1
Naast bewegen is het ook belangrijk om de hersenen gezond te houden. Mascha de Rooij en Pauline Spiering helpen u door elke werkdag 'MAX Geheugentrainer' te presenteren. Train uw hersenen door elke ochtend een aantal oefeningen mee te doen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

'Tijd voor MAX' - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug! Vanaf maandag 5 september presenteren ze elke werkdag weer 'Tijd voor MAX'. Zoals vertrouwd met actuele en spraakmakende gasten. 'Tijd voor MAX' staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. Kijkt u ook?

'Met het Mes op Tafel' - vanaf maandag 26 september elke maandag t/m donderdag om 19.50 uur bij MAX op NPO 2
Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van 'Met het Mes op Tafel' moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen, onder leiding van Herman van der Zandt. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers