Victor Mids geeft Oudejaarsavond een magisch randje

vrijdag 30 december 2022
Foto: © AVROTROS 2022

Ook deze oudejaarsavond krijgt een magisch randje. Op de laatste avond van 2022 trakteert Victor Mids, met zijn feestelijke Oudejaarsspecial, zijn gasten en de mensen op de bank thuis op onverklaarbare illusies en experimenten.

Speciale gasten zijn 'Heel Holland Bakt'-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Zij krijgen een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg.


Janny en Robèrt beoordelen baksels van Victor en zijn niet mild in hun oordeel. Uiteindelijk zijn zij het zelf die met open mond achterblijven. 'Ik heb er nu met mijn neus bovenop gestaan, maar dit is echt onmogelijk', aldus Robèrt. 'Dit gaat echt mijn pet te boven', zegt Janny na afloop.

Natuurlijk reflecteert Victor in deze special ook op het afgelopen jaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld in deze tijd van hoge energiekosten en inflatie een aantal magische trucs bedacht om geld te besparen. Tot slot kan de kijker thuis alvast een een vork, een oliebol en een glas champagne klaarleggen, want die zijn nodig in een interactief experiment waarbij Victor via het televisiescherm gaat proberen iedereens gedachten te lezen.

'We hebben er weer een feestelijke special van gemaakt waar iedereen aan mee kan doen. Een special waarmee we het jaar op een magische wijze willen afsluiten', zo vertelt Victor.

'MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022', zaterdag 31 december om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers