Vier extra kandidaten in nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'

donderdag 21 augustus 2014

Niet 14 kandidaten maar 18 kandidaten doen dit seizoen mee aan 'Expeditie Robinson'. Het populaire RTL 5-survivalprogramma bestaat dit jaar uit een recordaantal deelnemers.

Naast de eerder bekendgemaakte kandidaten, gaan ook K1 vechter Remy Bonjasky, presentator Rick Brandsteder, presentatrice Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne de strijd aan. Die strijd wordt dit seizoen voor het eerst geleverd op drie verschillende eilanden op de Filippijnen: Hemel, Aarde en Hel.


Wederom is het extreem afzien geblazen voor de deelnemers van 'Expeditie Robinson'. Uniek in dit seizoen is dat niet twee, maar drie gewaagde teams tegen elkaar strijden. De kandidaten zijn overgeleverd aan de drie verschillende eilanden. Hemel is het beste eiland, met een kookstel, comfortabele strandstoelen, een vlot met heerlijke hangmatten en een prachtig meer. Aarde is een mooi eiland, maar zonder de luxe voordelen van de Hemel. Hel zegt het eigenlijk al: een moeraseiland, ingesloten door hoge rotsen met weinig wind, veel muggen en een tempratuur die kan oplopen tot wel 50°C! Daarnaast moet het team dat op Hel belandt iemand naar huis sturen...

De overige Nederlandse VIP's die het confronterende avontuur dit jaar aan gaan zijn: acteur Manuel Broekman, zangeres Krystl, acteur Ferry Doedens, actrice Lone van Roosendaal, cabaretier Leo Alkemade, actrice/zangeres Coosje Smid, rapper Mr. Polska, musicalactrice Anouk Maas, acteur Loek Peters, zeilster Lobke Berkhout, rapper Freddy Tratlehner (De Jeugd Van Tegenwoordig), playmate Ancilla Tilia, muzikant/model Kay Nambiar en zangeres Sabrina Starke.

'Expeditie Robinson' is tijdens haar vijftiende jubileum wederom verrassend en bikkelhard. De nieuwe editie van het populaire en spannende spel is vanaf donderdag 4 september wekelijks bij RTL 5 te zien en zorgt ook dit keer weer voor veel onaangename verrassingen, spannende taferelen en onverwachte intriges. Wie wint dit jaar 'Expeditie Robinson' 2014?

De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

'Expeditie Robinson', vanaf donderdag 4 september tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers