Vier influencers vertrekken naar Los Angeles voor 'Au Pairs VIPS'

donderdag 10 november 2022
Foto: © BNNVARA/Skyhigh TV 2022

Mark Lucas Werkhoven (22), Glen Fontein (22), Joy Bosz (19) en Arunya Guillot (20) hebben honderdduizenden volgers op social media. Dagelijks zijn ze bezig met content maken. Maar wat als ze plots in de weer moeten met luiers en snottebellen? In 'Au Pairs VIPS' gaan ze de uitdaging aan.

Voor zes weken vertrekken ze naar de 'City of Dreams' om te werken als au pair. Zijn ze bestand tegen dit hectische leven? Want zorgen voor een kind blijkt toch hele andere koek te zijn dan het entertainen van je volgers.


In de eerste afleveringen maken de au pairs kennis met hun gastgezin. Mark komt terecht bij een strenggelovige familie met twaalf kinderen. Arunya ontdekt dat er camera’s in haar kamer hangen als ze binnenkomt bij haar Russische gastgezin. Dit geeft haar geen welkom gevoel en het laat haar meteen twijfelen of ze hier wel wil blijven. Glen leert staartjes maken bij zijn twee oppasmeisjes en Joy’s achtjarige oppaskind heeft een waslijst aan regels voor haar opgesteld. Hoe redden de vips zich in de chaos van leven met kleine kinderen? Lukt het hen om een band op te bouwen met hun hostgezin of weten ze niet hoe snel ze weg moeten?

'Au Pairs VIPS' is een coproductie van BNNVARA en SkyhighTV.

'Au Pairs VIPS' is vanaf zondag 20 november te streamen via NPO Start en wordt vanaf zondag 27 november wekelijks uitgezonden om 19.40 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers