Vier jongeren reizen af naar Hawaï voor zesde seizoen 'Au Pairs'

maandag 20 mei 2024
Foto: © BNNVARA / Mediawan SkyHighTV 2024

Ratten die door je slaapkamer rennen, kinderen die niet luisteren en spanningen in een gastgezin. Het zijn een paar van de vele uitdagingen die vier au pairs te wachten staan in het zesde seizoen van het BNNVARA-programma 'Au Pairs'.

Aïcha, Bibi, Melanie en Quincy vertrekken naar de andere kant van de wereld en gaan drie maanden wonen bij een gastgezin in Hawaï, op het eiland Oahu. En dat is allesbehalve vakantie, want de au pairs krijgen het flink voor hun kiezen: onopgeruimde huizen, verschillende meningen over de opvoeding en confrontaties met hun eigen angsten of verleden. Lukt het de au pairs om voor de kinderen te zorgen en voor het eerst op eigen benen te staan? Eén ding is zeker: deze ervaring zal hun leven voor altijd veranderen.


In de eerste aflevering vertrekken Melanie, Quincy en Bibi naar Hawaï. Bibi wordt meteen op de proef gesteld als ze aankomt bij haar Hawaïaanse gastgezin. Melanie draait haar hand niet om voor een uitdaging. De vier jonge kids vormen niet het probleem, maar de ouders. Quincy voelt lichte paniek wanneer ze ontdekt dat ze naast twee kleintjes ook met twee pubers moet dealen. En dan is er Aïcha, die een dag later alleen naar Hawaï vliegt. Ze is erg gehecht aan haar vriend Tom, met wie ze al jaren een relatie heeft en die ze geen dag kan missen. Toch moeten ze op het vliegveld voorlopig afscheid nemen van elkaar.

Het nieuwe seizoen van 'Au Pairs' is vanaf 21 mei iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers