Vijfde seizoen HBO Original-serie 'True Detective' aangekondigd

vrijdag 23 februari 2024
Foto: HBO Max - © Warner Bros. Discovery Nederland 2024

HBO heeft de veelgeprezen serie 'True Detective' verlengd met een vijfde seizoen. Afgelopen maandag verscheen de laatste aflevering van het vierde seizoen, 'True Detective': Night Country'.

Daarnaast heeft HBO een langdurige samenwerking aangekondigd met Issa López, die exclusieve content zal gaan maken voor HBO Max, waaronder het volgende seizoen van 'True Detective'.


'True Detective: Night Country'
Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

Cast seizoen 4: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc en John Hawkes. Guest stars: Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson en Joel D. Montgrand.

De eerste vier seizoenen van 'True Detective' zijn nu te streamen op HBO Max.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers