Vlaming Louis Talpe (uit 'Mega Mindy') naar 'GTST'

vrijdag 13 januari 2012

De Vlaamse acteur Louis Talpe, bekend als agent Toby in de kinderserie 'Mega Mindy', wordt een nieuw vast castlid van de RTL-soap 'Goede Tijden Slechte Tijden' (GTST). Talpe maakte blijkbaar indruk bij zijn auditie en werd gekozen voor een hoofdrol. RTL zegt zelfs dat de kans groot is dat de acteur meerdere jaren in de serie zal meedraaien.

Louis Talpe timmert verder aan de weg, zoveel is zeker. Een rol bij de vaste cast van 'GTST' is alvast een goed begin voor de jonge West-Vlaming. 'GTST' (RTL 4) is een groot kijkcijfersucces en haalt geregeld meer dan 2 miljoen kijkers. Het is het best bekeken tv-programma na het 'NOS Journaal'. Binnenkort zal Louis talpe dus ook een heuse BN'er zijn.


Louis Talpe zal in 'GTST' de rol van Mike spelen. Hij is al met filmen begonnen. Recent zijn bij de soap een paar acteurs vertrokken. Dat gemis wordt nu ondermeer door Talpe opgevangen. Een woordvoerster vertelt hoe opetogen RTL 4 wel is met de komst van de acteur naar GTST: 'De serie telt ongeveer twintig acteurs. Dat zijn de vaste castleden. Louis Talpe hoort daar nu ook bij. Dit is dus meer dan een gastrol, het is een volwaardige rol voor een lange periode. Mogelijk spreken we over meerdere jaren.'

'GTST' was niet meteen op zoek naar een Vlaming voor de nieuwe rol, maar Talpe maakte indruk op zijn auditie en kwam daardoor als beste uit de selecties.

Bron: nieuwsblad.be

GTST

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers