'Volle Bak Bij de Baumgards' nieuw op TLC

dinsdag 18 oktober 2022
Foto: TLC - © Discovery Network Benelux 2022

De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma 'Een Huis Vol', krijgt nu een geheel eigen realityserie. In het nieuwe TLC-programma 'Volle Bak Bij de Baumgards' zien we moeder Samantha, Papa Eugene, dertien kinderen én 1 kleinkind in hun dagelijks reilen en zeilen in een bescheiden rijtjeshuis in Den Haag.

Zoals bij elk gezin lopen ook zij tegen alledaagse kwesties aan, maar de oplossing behoeft soms nét wat meer inspanning bij een familie van deze grootte. Zo verloopt elk dagdeel volgens een eigen ‘ritueel’ en worden de huishoudelijke taken met ‘militaire precisie’ georganiseerd. De feestelijkheden zijn bij zo’n groot gezin direct ook een uitbundige viering!


Zo zien we bijvoorbeeld hoe het gezin een diploma-uitreiking viert, hoe de vele kinderen vader verrassen met vaderdag en organiseert moeder een ‘meidenavond’ met sushi om over daten te kletsen met haar dochters. Ook krijgen we te zien of papa en mama tijd overhouden voor wat romantiek naast het draaiende houden van hun enorme gezin. Benieuwd naar de avonturen van een van de grootste gezinnen van Nederland?

'Volle Bak Bij de Baumgards', vanaf woensdag 19 oktober om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers