Wie bezoekt Art in een nieuw seizoen van 'Rooijakkers Over De Vloer'?

vrijdag 12 mei 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Wat speelt zich af achter de voordeuren van verschillende Bekende Nederlanders? Art komt het te weten in het nieuwe en zesde seizoen van 'Rooijakkers Over De Vloer'.

Art: 'Na bijna een jaar noodgedwongen thuiszitten, voelde het als een cadeau om weer op pad te mogen voor een nieuwe serie 'Rooijakkers over de Vloer'. Met extra veel plezier neem ik dit jaar een kijkje achter de voordeur en praat ik met mijn gasten over werk, liefde en het leven. En toeval of niet, de mensen bij wie ik over de vloer kom, hebben het afgelopen jaar ook een en ander meegemaakt in positieve of negatieve zin. Genoeg te bespreken dus!'


Art gaat vanaf a.s. zondag iedere week langs bij de meest uiteenlopende gasten. Hij heeft voor sommige BN'ers ook een verassing in petto, denk aan een bezoekje aan een leraar van vroeger of een opname van een cameraschuw familielid. Maak hier alvast kennis met de eerste drie gasten van dit nieuwe seizoen!

Leonie ter Braak
In de eerste aflevering van dit seizoen gaat Art langs bij het prachtig verbouwde huis van presentatrice Leonie ter Braak. Hij ontmoet haar twee zoontjes en haar vriend Floris die niet dol is op camera’s maar voor Art een uitzondering maakt. Leonie vertelt over de spannende overstap die ze afgelopen jaar maakte van SBS naar RTL, haar periode als topmodel en ze is open over haar worsteling met ouder worden. Ook ontdekt Art dat de altijd goedlachse Leonie ook een donkere kant heeft.

Frans Bauer
Art reist af naar Fijnaart voor een bezoekje aan de familie Bauer. Art treft het complete gezin dat inmiddels bestaat uit vier volwassen zoons plus aanhang. Ze bespreken gezamenlijk het heftige jaar dat ze als gezin achter de rug hebben. Samen met Art blikt Frans terug op zijn rijke carrière maar hij blijkt ook nog grootse plannen voor de toekomst te hebben. En Frans wordt overmand door emoties wanneer Art als verrassing iemand heeft uitgenodigd die een belangrijke rol in zijn leven gespeeld heeft.

Jort Kelder
In deze aflevering ontmoet Art, Jort Kelder op zijn geliefde eiland Terschelling. Jort komt hier al zijn hele leven en zet de deuren open van zijn prachtige duinvilla. Hij neemt Art mee voor een tour over het eiland. Met frisse tegenzin is Jort verrassend open over onderwerpen als; familie, vriendschap en de liefde.

‘Rooijakkers Over De Vloer’ wordt geproduceerd door TIN CAN en is vanaf zondag 14 mei om 21.05 uur wekelijks te zien bij RTL 4. Het programma is ook vooruit te zien bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers