Winnaar derde seizoen 'Heel Holland Bakt Kids' bekend - SPOILER!

zaterdag 29 oktober 2022
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2022

Elisa is de winnaar van het MAX-programma 'Heel Holland Bakt Kids'. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale, waarin zij haar medefinalisten Fiep en Daantje versloeg.

Elisa wint het derde seizoen 'Heel Holland Bakt Kids'! Zij wist de jury, bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, te overtuigen dat zij dit seizoen de beste bakker was. Zo was de jury onder de indruk van Elisa haar technische opdracht: de ingekleurde tekening. 'Haar chocolade glansde mooi', aldus Janny. Ook bij het spektakelstuk: een luchtballontaart met een verrassende Portugese vulling, kreeg Elisa de complimenten van Robèrt. 


Meedoen aan 'Heel Holland Bakt Kids'?
Kinderen die hebben genoten van 'Heel Holland Bakt Kids' en zelf ook de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich opgeven voor een nieuw seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'. MAX zoekt kinderen tussen de 9 en 12 jaar die dol zijn op bakken. Dus hebben kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Geef je dan nu, samen met een volwassen bakmaatje, via de website op voor een nieuw seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers