Winnaar 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' bekendgemaakt

maandag 4 oktober 2021
Foto: Omroep MAX - © Roland J Reinders 2021

De winnaar van 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' is bekend! Let op: dit bericht bevat spoilers. Dus als je de aflevering nog niet gezien hebt, dan kan je beter niet verder lezen.

Gwenn is de winnaar van het MAX-programma 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale, waarin hij zijn medefinalisten Jacques en Cas versloeg en De Gouden Taartschep heeft gewonnen.


Gwenn uit Amsterdam wint het speciale seizoen 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'! Hij wist de jury, bestaande uit culinair publicist Janny van der Heijden en Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, te overtuigen van het feit dat hij dit speciale seizoen van 'Heel Holland Bakt' de beste bakker was. De jury was onder de indruk van Gwenns operataart, volgens Robèrt was de taart rijk aan smaak en decoratie. Ook het spektakelstuk, een bouwstuk van nougatine en soezen, was goed gelukt. Volgens Janny was de nougatine verrukkelijk van smaak.

Tijdens Gwenns eerste deelname in seizoen 5 van 'Heel Holland Bakt' kon al niemand om hem heen. Hij verraste de jury vaak met zijn heerlijke smaken met Franse invloeden. Er is inmiddels best veel gebeurd in het leven van Gwenn. In de coronatijd is hij omgeschoold tot basisschooldocent. Maar hij is al die tijd blijven bakken en nu heeft hij zelfs Heel Holland Bakt Nog een keer gewonnen.

Op maandag 4 oktober is Gwenn te zien in 'Tijd voor MAX' om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers