Winston Post in nieuwe TROS-sitcom 'Hallo K3!'

dinsdag 13 juli 2010

De TROS komt in het voorjaar van 2011 met een gloednieuwe tv-serie rond de meiden van K3. De opnames voor 'Hallo K3!' startten onlangs in Londerzeel (Vlaanderen), waar het decor staat voor de sitcom. In de 13-delige serie laten Karen, Kristel en Josje zich van een heel andere kant zien. De meiden gunnen een 'kijkje in hun dagelijks leven' en laten zien hoe lastig het is om de balans te vinden tussen een normaal leven en dat van een superster. Dit zorgt voor hilarische situaties die zowel herkenbaar als bizar zijn.

Karen en Kristel wonen in 'Hallo K3!' samen in een appartement, Josje woont aan de overkant van de gang. Maar ze wonen niet alleen in het grote gebouw. Onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas. Als de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas is vereerd, maar blijft bescheiden. De rol van deze aantrekkelijke jongeman wordt gespeeld door Winston Post, bekend van 'GTST' en 'ONM'.
 
Naast Karen, Kristel, Josje & buurman Bas maken ook andere personages hun opwachting in 'Hallo K3!'Metta Gramberg speelt de rol van Rosie, de uitbaatster van de koffiebar. Rosie is als een moeder voor de meisjes. Ze staat hen bij met goede raad en ze heeft altijd een luisterend oor. De Vlaamse acteur Jacques Vermeire kruipt in de huid van de altijd helpende buur Marhel. 


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers