Zaterdag starten 'Wie is de Mol?' en 'MolTalk'

vrijdag 6 januari 2023
Foto: © AVROTROS 2022

De kandidaten van het 23e seizoen zijn Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon.

Met opdrachten proberen zij zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Ongemerkt zal hij de boel saboteren. Wie van de tien kandidaten beschikt over stalen zenuwen en een uitmuntende pokerface? Wie is de Mol?


In 'MolTalk', de live-nabeschouwing van 'Wie is de Mol?', praten Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met oud-deelnemers wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden theorieën en statistieken uit de 'Wie is de Mol?'-app onder de loep genomen en wordt er vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: 'Wie is de Mol?'

'Wie is de Mol?', vanaf zaterdag 7 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.
'MolTalk', vanaf zaterdag 7 januari om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers